Om webbplatsen

Alliansen Motala på webben sedan 2011
Copyright © Alliansen Motala. Alla rättigheter reserverade.

Ansvarig utgivare:
Webmaster:
Redaktion: Alliansen Motala’s politiska sekreterare (>>).

– De olika författarna ansvarar själva för sina inlägg.

Har du synpunkter?
Vi arbetar med att försöka utveckla och dyl. våran webbplats. Har du synpunkter, tips eller vill fråga om något om Alliansen Motala’s webbplats är du välkommen att kontakta:


Bilder & dyl.
Alla bilder på alliansenmotala.se skyddas av lagen (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Vid publicering av fotografier och inget annat uppges i bildens filnamn, uppge; foto: Alliansen Motala.
Bilderna får beskäras, storleks förändras och ställas om till svart/vitt tryck. För andra förändringar krävs vårt medgivande.
Överträdelser kommer att beivras.

Alla frågor om bildbanken eller användandet skickas till:


Enligt lagen (2003:389) om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

De kakor vi använder oss av är
* ShareThis (Tipsfunktion)
*

Om kakor (cookies)
En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, ”vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid.

Så används kakor på den här hemsidan
Syftet med att använda kakor på denna webbplats är för att kunna räkna antalet användare och trafik samt för att hantera kommentarer och sociala interaktioner.

Så undviker du kakor
Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst.
Väljer du att inte acceptera kakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, till exempel dina personliga inställningar.

För mer information om kakor se Post- och telestyrelsen hemsida
www.pts.se/cookies